Aangenaam, het team van Autobedrijf Remco Linnenbank. Wij stellen ons graag even voor.

Harm VerweijHarm Verweij

Met ruim 14 jaar ervaring als allround autotechnicus en APK-keurmeester aan de Peppelkade kent geen enkele auto geheimen voor hem. Dat hij een passie heeft voor het autorijden blijkt uit het feit dat hij privé in een Nissan 350Z rijdt. Betrokken bij onze klanten en ons bedrijf vanaf de eerste dag in 2006. Hij kent alle klanten en hun wensen die hij met vakmanschap en zorgvuldigheid uitvoert.


Koen RuttenKoen Rutten

Begonnen als leerling monteur heeft hij al zijn kennis in de praktijk en door automotive opleidingen zo ver uitgebreid dat hij als diagnose technicus en APK-keurmeester zijn vak dagelijks met veel enthousiasme en zorg uitvoert. Als hij niet sleutelt aan auto’s is hij actief met zijn badminton sport en ook daarin is z’n drive om te presteren groot. Door zijn vindingrijkheid en ervaring in alle merken auto’s is ook uw auto in goede handen bij hem.


Elroy Timmer technicus werkplaatsElroy Timmer

Na ruime ervaring te hebben opgedaan bij allerlei autobedrijven is hij ons team met al zijn inzicht en kennis komen versterken als diagnose technicus en APK-keurmeester. De zorg en het vakmanschap waar hij voor staat, vertaalt zich ook in de vissport die hij in z’n vrije tijd beoefend. Vastbijten in elke klus in onze werkplaats doet hij met veel plezier en passie, ook bij uw auto.


Jan VonkJan Vonk

Als echte Houtenaar en van oudsher Volvo monteur is hij vanaf 2006 een onmisbare schakel binnen ons bedrijf die er o.a. voor zorgt dat de onderdelen bij onze samenwerkende dealers op tijd gehaald worden. Ook voor de haal- en bergservice staat hij graag voor u klaar.


Jaco KnoopJaco Knoop

Die zijn sporen in het auto vak heeft verdiend en eigenaar is van 5 universele autobedrijven: Van der Sluis Auto’s Driebergen, Van der Sluijs Auto’s Zeist, Bosch Car Service Den Dolder, Bosch Car Service Vrielo in Nieuwegein en ons bedrijf in Houten. Hij is dagelijks betrokken bij zijn bedrijven en wil samen met zijn collega’s aan elke klant de hoogst haalbare service leveren. De onderlinge samenwerking tussen de bedrijven geeft u grote mogelijkheden.Onze diensten en services

BOVAG Autobedrijf • Auto onderhoud • Auto reparatie • Auto onderdelen • Auto accessoires • Auto schadeherstel • Leasing • Financiering

Werkplaats

Maandag

8.00 tot 17.30 uur

Dinsdag

8.00 tot 17.30 uur

Woensdag

8.00 tot 17.30 uur

Donderdag

8.00 tot 17.30 uur

Vrijdag

8.00 tot 17.30 uur

Zaterdag

nooddienst

Zondag

gesloten

Remco Linnebank

Remco Linnebank
Peppelkade7
3992AL Houten
T 030-63 55 100
info@remcolinnebank.nl